Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by intan nurul ashikin on Tue Aug 25, 2009 12:37 pm

wei
KPI dh isi kew

intan nurul ashikin
Ahli Separa Baru

Posts : 173
Join date : 2009-08-18
Age : 31
Location : Ipoh

http://www.myspace.com/sizuka85

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Tue Aug 25, 2009 1:40 pm

untuk exac ke kan...

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by intan nurul ashikin on Wed Aug 26, 2009 9:02 am

aa
utk exac jer

intan nurul ashikin
Ahli Separa Baru

Posts : 173
Join date : 2009-08-18
Age : 31
Location : Ipoh

http://www.myspace.com/sizuka85

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Wed Aug 26, 2009 9:27 am

yang dok tanye aku ape pasai..

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Thu Aug 27, 2009 3:02 pm

hmmmm....forum ni mcm takde org...diorg cuti kot....

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by intan nurul ashikin on Fri Aug 28, 2009 10:31 am

aku xcuti
aku bz ja
bz sgt2

intan nurul ashikin
Ahli Separa Baru

Posts : 173
Join date : 2009-08-18
Age : 31
Location : Ipoh

http://www.myspace.com/sizuka85

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by akulaanuar on Sat Aug 29, 2009 2:40 pm

junepian85 wrote:yup..setaman...hehehee...

aku lorong anggerik 17....yup..aku tahun 85...

wah..senior aku upenye...ko lak umur brape...duk lorong brape...anak sape??

mane la tahu..kot2 aku kenal ko...jgn ko kate ko blajar kt poli PD sudah..hehehee

ko keje kt mane skunk..


Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball Basketball

sori lambat reply, sebok...tapi bukan ade keje sgt pon..kes kes kes

aku duduk lorong anggerik 26, dekat ngan masjid kg sawah. bapak aku zohiri, org pggil abg jo.
dulu keje tnb skrang bawak teksi jer..
aku blaja kat itm shah alam.

skrang keje kat RNO pj...

ko dulu gi skolah naik bas aunty ker, kalau naik musti kita nah gi skolah sesame ek....muahaha tanya kisah lama

akulaanuar
Ahli Baru

Posts : 35
Join date : 2009-08-19

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Sat Aug 29, 2009 3:54 pm

aku naik trak askar...kadang2 je naik bus aunty..huhuhu..
(dulu2 slalu terlepas trak...kelas skit punye jauh nak g pintu pagar)

ko mesti kenal ros anizah anak cikgu miad..dia dok kat area mesjid gak..sekolah ST gak..satu kelas ngan aku...

ko lahir tahun brape...

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Sat Aug 29, 2009 4:41 pm

ko keje ke..tak blik PD cuti2 ni..

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by akulaanuar on Sun Aug 30, 2009 12:54 pm

aler aku nih kurang sosial sikit la. tapi cekgu miad tuh aku slalu dengar nama dia. tadi aku usya adik aku dia kata dia kenal minah tu. aku adik beradik semua skolah st. aku lahir tahun 83.

ko naik trak ek, dulu kekadang aku join trak gak, kes kes kes tapi haru...bila trak selekoh aku pon melayang, azab gila nak cari tempat nak berpaut... so maknanya bapak ko nih askar la yek..

aku tak balik pd maa, sebok sikit (walaopon aku rase spanjang aku keje nih cam tak de keje sebab tak buat apa2), so ingat nak setelkan fail ISO aku, minggu depan bos aku nak buat spot chek...huhuhu

ok selamat berpuasa, panjang umo leh jumpa ek...

akulaanuar
Ahli Baru

Posts : 35
Join date : 2009-08-19

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Mon Aug 31, 2009 2:44 am

yup ayah aku askar pencen..memang sengsara naik trak..hehehe..teringat kes jatuh dr trak..mase nkturun..)

oo..yeke..maybe aku kenal kot adik2 ko..hmmmm..

ko ni exac ekk..dapat level 5 la gamaknye...hehehee..

ok...selamat berpuase gak...insyaallah pjg umur kite jumpe....


Last edited by junepian85 on Fri Sep 11, 2009 11:57 am; edited 1 time in total

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by akulaanuar on Tue Sep 01, 2009 1:04 am

junepian85 wrote:yup..taiping..hsbb8
aku skunk kat annexe 2
unit ANI planing & project

ooOOoo ko keje bahgian ANI ek. ANI tuh yg projek guna TX 300 ngan TX320 tuh kan. kalau bende tuh, boleh la ko ajar aku camne nak guna system telsys tuh ek. leh la aku nengok staff aku guna ker x bende alah tuh....so ko kenal la al-imran tuh....

akulaanuar
Ahli Baru

Posts : 35
Join date : 2009-08-19

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by akulaanuar on Tue Sep 01, 2009 1:16 am

Amin semoga masin mulut ko... aku nih isi MAPS ari tuh pon tah apa2, main key in jer, harap betul la apa yg aku send ari2.

adik aku sorang lahir tahun 86, sorang lahir tahun 89. dua2 skolah st.
yg lahir taun 86 nama dia azmi, yg 89 tuh yana.

cita pasal trak tuh camne ko leh jatuh, ko tak guna tangga antik tuh ker ko trus terjun dari trak....muahaha.

akulaanuar
Ahli Baru

Posts : 35
Join date : 2009-08-19

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Tue Sep 01, 2009 11:35 am

ANI tu...access network intergration PPM..dia berkaitan MSAN, RDSLAM ngn ADSLAM...unit aku ni kene monitor semua AND kt malaysia....

byk la tugasnye...kene pastikan semua AND kene pasangan equipment tersebut kat site...ada kene mengena ngn PO...byk lagi la aku kene blaja..

Skarg ni..aku jage Msan je..aku byak guna xcell...nak buat keje2 ni..

yang pasal Tx 300 ngn Tx 320..aku rase takde kene mengena kot...

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Tue Sep 01, 2009 11:41 am

akulaanuar wrote:Amin semoga masin mulut ko... aku nih isi MAPS ari tuh pon tah apa2, main key in jer, harap betul la apa yg aku send ari2.

adik aku sorang lahir tahun 86, sorang lahir tahun 89. dua2 skolah st.
yg lahir taun 86 nama dia azmi, yg 89 tuh yana.

cita pasal trak tuh camne ko leh jatuh, ko tak guna tangga antik tuh ker ko trus terjun dari trak....muahaha.

hmmm azmi ek..mcm penah dengar..maybe kawan adik aku tuu..
kain sekolah aku tersangkut kat tangga masa nak turun...hehehee..
uuuuhhhhh...sakit tuuuu

eh..ko malam2 pun kat ofis ke...dasyat betul la...


affraid affraid affraid affraid

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by akulaanuar on Thu Sep 03, 2009 7:24 pm

ooOOoo so ko nih unit AND la. so ko bagian equip fiber la nih. oik kalau aku nak join kursus excell tu pon bleh ker, leh kumpul sijil, yg paling penting leh claim millage & dpt duit makan free...muahaha. (lagipon aku excell fail)

mana ade aku kat opis malam2. kat rumah maaa...

so ko dah lama keje la nih, musti dah terrer ek..aku nih masih blur2 lagi, kekadang apa yg staff terangkan aku tak faham pon, kabinet pon tak hapal...isk isk bila la nak pandai..

akulaanuar
Ahli Baru

Posts : 35
Join date : 2009-08-19

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Fri Sep 04, 2009 3:36 pm

tak...unit AND under unit aku...ANI tu..unit kecik...unit besar aku PPM..Planing Project Mnagement Network Development..

aku bru je keje sbulan kat unit ni.. mana ade terer..terkail-kial ade la..huhu.

ko bnyak ke guna excell..mcm aku memang byk guna excell..aku tau basic je..kat sini aku br blaja guna vlookup ngn pvot..huhuhu..

best arr unit ko...aku tau gak sket2 pasal kabinet...itu pun mase praktikal...
unit ko byk kuar jalan2 kan...hehehee..

takpe..perlahan2 blaja..dah keje lama nanti..gerenti expert...huhuhuhuuu..

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by akulaanuar on Sun Sep 06, 2009 9:55 pm

guna gak excell, tp takler extreme sgt macam korang kot...

tapi sejak g ttc kursus QCC aritu rase sronok lak g training..terutama bila tau dapat elaun makan....huhuhu. boleh claim milage lagi walaupon aku naik moto jer, tapi aku claim guna keta...janji pusat kos bukan kat tempat aku so takle rase bersalah sgt...muahahaha

akulaanuar
Ahli Baru

Posts : 35
Join date : 2009-08-19

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Mon Sep 07, 2009 10:29 am

klu tak guna sume tu..tak kan nak semak satu2..klu dah beribu data yang masuk...berpinau mate menengok tulisan yang kecik kat excell...

ooo...mcm mne nk buat claim ek...aku tak tahu nk buat...mcm nk claim minyak..kene mula dari umah or dari ofis kiter ke..

nape pusat kos ko tak tukar...aku pun same..pusat kos tak tukar...tapi same je department aku..

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by akulaanuar on Fri Sep 11, 2009 4:05 am

betul2. aku ari2 meeting ngan org and pon pening nengok data dia.
sebaik ari tuh makan besh, makan ayam goreng.
tapi aku takde la extreme cam diarang, tapi saje nak tambah pengetahuan. bila nengok tarikh trainning excel tuh cam tak ok jer, sbb 29 aribulan tmpat aku kena IA, so harap bulan 11 ok la.

pusat kos tuh aku tak tau la, masa aku key-in data aritu akak tu sruh tekan je kod tuh, aku tekan jer...no komen.

setakat nih aku blom mengelim lagi, sebab SEC aku ada prob, tah bile nak call helpdesk. malas skit nak tepon diorang sbb kalau tak dengar lagu kristal 3x memang x sah.

cuti raya camner, dah apply.
aku dah, bos pon dah approve...huhuhu (mekasih bos).

oik apesal kita dua jer yg chatting kat cni. org lain xde ek?
kang skandal lak...

akulaanuar
Ahli Baru

Posts : 35
Join date : 2009-08-19

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Fri Sep 11, 2009 10:08 am

klu g meeting..msti makan best nye..hahaha..aku kursus excell bln sebelas ni..

yang pasal SEC tu..hari tu..aku de isi borang...pastu hantar kat tkt 2 annexe 2..tapi tula...ape yang diorang update pun aku tak tahu..tak bleh gak nak guna..

cuti raya aku dah apply lama dah..dah approve pun...ko amik cuti brape hari.. aku amik cuti 3 hari je..

hmm..ntah aku pun tak tahu...skarang mcm kurang org berforum je..mybe diorang skrg tengah sibuk...intan ngn yan86 lagi lah lama tak online..

hmmm...nape...nanti ade orang marah ke.....hehehee bounce bounce bounce bounce

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by hafidz on Fri Sep 11, 2009 10:26 am

yan pgi kursus kot kt ganu..

hafidz
Ahli Matang

Posts : 714
Join date : 2009-07-31
Age : 33
Location : Melaka Bandaraya Warisan Dunia

http://daunhijau.42y.biz

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Fri Sep 11, 2009 10:34 am

LAMA BETUL DIA GI KURSUS...MESTI BEST GILER..LEH GI SHOPING KT PASAR PAYANG...NAK2 ARINI DAH GAJI...

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by hafidz on Fri Sep 11, 2009 10:38 am

mmmg lama 2 bulan katenye

hafidz
Ahli Matang

Posts : 714
Join date : 2009-07-31
Age : 33
Location : Melaka Bandaraya Warisan Dunia

http://daunhijau.42y.biz

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by junepian85 on Fri Sep 11, 2009 10:39 am

WAH SERONOK GILERR..GI KURSUS LAMA2 NI...KO TAK GI KURSUS KE...

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: Aku Budak Baru Belajar!!!!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum