kerja sehingga lewat malam

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: kerja sehingga lewat malam

Post by condor hero on Thu Sep 10, 2009 9:13 pm

bestnya dapat kerja pass lewat malam gitu....
kalau aku aku nak... tapi aku asyik kene gi kursus je... tu yang paling boring tuhs...dah tiga bula dapat gaji bersih....

condor hero
Ahli Separa Baru

Posts : 102
Join date : 2009-09-10
Age : 29
Location : PENYU TeluR

Back to top Go down

Re: kerja sehingga lewat malam

Post by maddy on Mon Dec 21, 2009 5:09 pm

condor hero wrote:bestnya dapat kerja pass lewat malam gitu....
kalau aku aku nak... tapi aku asyik kene gi kursus je... tu yang paling boring tuhs...dah tiga bula dapat gaji bersih....

ko nh keje unit mane yg asyik kene g kursus je?
hurm..kalo g training je boring gak kan..
tapi xpe..gaji jalan..claim pun masyuk..kan..hehe

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: kerja sehingga lewat malam

Post by junepian85 on Tue Dec 22, 2009 8:36 am

ni mesti group hsbb ni.. bounce bounce bounce bounce

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: kerja sehingga lewat malam

Post by maddy on Tue Dec 22, 2009 4:58 pm

hurm..aku keje opis hour. tapi ade la 2 kali stay back sampai pagi esoknye kt opis pasal prepare tender.
hurm..ok la..best juga coz senang je keje die..
aku x kesah sgt kalo kene bnyk abes masa kt opis provided ade keje nk buat..
lagipun aku bujang lagi..xde sape yg perlu aku risaukan..hehe..
opis aku nh ade banyak kes,kira keras juga la..tapi aku x amik port time dorang cite pasal benda2 tu..kang confirm aku takut..hehe..so buat x taw..
tapi kalo korang tgk je opis aku kt cni korang pown boleh agak betapa otainya bangunan kt tmpt keje aku nh.

tempat korang cane?story la kisah angker opis korang.hehehe

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: kerja sehingga lewat malam

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum