Don ' t worry, I got a lot of XXX in my country

View previous topic View next topic Go down

Don ' t worry, I got a lot of XXX in my country

Post by u-are on Wed Sep 16, 2009 2:38 pm

Masa aku balik dari Singapore menaiki keretapi adalah tiga orang yang duduk bersama, dua didepan aku satu kat sebelah. Yang kat depan aku ni, orang American dan disebelahnya orang Cuba . Sebelah aku pulak orang Bangladesh . Dalam perjalanan tu kami pun berborak-boraklah pasal negara sendiri...borak punya borak, tiba-tiba si American ni pun keluarkan duit dollar dia lalu dibakarnya, dikeluarkannya sebatang rokok lalu dibakarnya rokok itu dengan duit tadi, lepas tu dibuangnya duit itu keluar. Terkejutlah semua melihat kelakuan Mat salleh tu tadi... bertanyalah si
orang Cuba tadi "Why you do that for?". Dengan selamba mat salleh tu menjawab "Don ' t worry, I got a lot american dollar in my country".

Tercengganglah masing-masing. Belum habis tercenggang. .si Cuba ni pun tiba-tiba mengeluarkan sebatang curut (curut Cuba adalah antara yang termahal didunia) lalu dinyalakannya. Belum sempat beberapa sedut..terus dia membuangnya keluar tingkap..."Why you do that for" kata American tadi... "Don ' t worry, i got a lot cigar in my country".

Terkejutlah aku dibuatnya. Masa tu aku tengok Bangladesh tu tengah pikir apa nak dibuat pulak. Masa dia tengah fikir. Aku pun apa lagi... tangkap Bangla tu terus aku campak ke luar tingkap....belum sempat dia orang tanya lagi aku pun cakap lah...,
"DON ' T WORRY, I GOT A LOT BANGLADESHIS IN MY COUNTRY"
avatar
u-are
Ahli Matang

Posts : 412
Join date : 2009-08-19
Age : 29
Location : bkt raja

Back to top Go down

Re: Don ' t worry, I got a lot of XXX in my country

Post by 4G93T on Wed Sep 16, 2009 4:02 pm

Kejamnye dak U-are nie....

Sanggup dia buang balaks dia ke luar???

Huhuhuuuuu.......
pale
avatar
4G93T
Ahli Matang

Posts : 291
Join date : 2009-09-02
Age : 32
Location : KL Menjerit,Malaysia

Back to top Go down

Re: Don ' t worry, I got a lot of XXX in my country

Post by u-are on Wed Sep 16, 2009 4:13 pm

aku xde balak bangla laaa!!!!! Mad
avatar
u-are
Ahli Matang

Posts : 412
Join date : 2009-08-19
Age : 29
Location : bkt raja

Back to top Go down

Re: Don ' t worry, I got a lot of XXX in my country

Post by 4G93T on Wed Sep 16, 2009 4:27 pm

Eh yea ke?

Tgk gaye cm da....


Laughing
avatar
4G93T
Ahli Matang

Posts : 291
Join date : 2009-09-02
Age : 32
Location : KL Menjerit,Malaysia

Back to top Go down

Re: Don ' t worry, I got a lot of XXX in my country

Post by u-are on Wed Sep 16, 2009 5:28 pm

cm la ko knl spe balak aku....knl pn x.... tongue

ko la cm bangla kot...hak888...
avatar
u-are
Ahli Matang

Posts : 412
Join date : 2009-08-19
Age : 29
Location : bkt raja

Back to top Go down

Re: Don ' t worry, I got a lot of XXX in my country

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum