Apa pandangan anda tentang forum ini

View previous topic View next topic Go down

Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by gengel on Tue Jul 28, 2009 5:03 pm

apa pendapat korang sume dengan pembukaan forum HSBB ni..
mulanya aku plan nak wat utk HSBB9. tapi setelah dipikir2, dan hasil perbincangan dengan abg blog HSBB 8 yang dok sebelah aku kat opis ni, baik aku wat utk HSBB.. so tat lebih ramai.. lagi meriah kan... tak kira lah HSBB 1/2008 ke.. HSBB 20/2009 ke.. asalkan kita dibawah satu bumbung rite...

kalo ade sebarang cadangan, korang leh komen2 kat sini...

gengel
Admin

Posts : 341
Join date : 2009-07-27
Age : 26
Location : Wangsa Maju -- Brickfield

http://hsbb92009.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by maddy on Wed Jul 29, 2009 10:15 am

pade pandangan mata aku la kan..
ok gak ade forum nih..
tmpat ngadu masalah..ilangkan boring..boleh berkenalan..
pendek kate mmg tepat pade masenye la forum nih wujud..
nak2 pulak skrang chatbox kt blog kite pown da kene block..
YM, facebuk dan yg seangkatan dgnnye pown da x bley bukak..
mmg bernas la idea untuk bukak forum nih..
hehe..bagus ko chuya..cepat.tepat..hehe

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by pejal on Wed Jul 29, 2009 5:54 pm

Pendapat pejal la...
k jgk ader forum hsbb blh tukar pendapat blh kumpul semula kwn2 lame xla rase boringkan....
ape2 info blh inform kat cni jew cth mcm nak wat pengumpulan semula kn...
tp untuk penambah baikkan mybe blh wat pecahan by regont mcm by negeri or by bach hsbb ke... sbb hsbb ramai sampai bach ke 15 klu xsilap so mesti kucalana klu dah ramai masuk dlm post yang same kurang2 ade mod tuk pecahan2 tu yang blh tlg kak blog so x la pening nak handel semua hua3 n blh tmbah sale n trading kew kat cni... amcm ni kire mcm cadangan jew nak wat xpandai bute it la katekan.....
n lupe lg satu ape kate hebahkan pade smua blog hsbb xkire la bach bape coz ade mmbr dari bach 8 xtaw pun kewujudan forum tuk hsbb.... mari kite berforum....
avatar
pejal
Ahli Baru

Posts : 42
Join date : 2009-07-28
Age : 30
Location : kepong

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by pay_sa on Wed Jul 29, 2009 6:05 pm

nk tnye...pejal hg org mne?t'ganu ke???

pay_sa
Ahli Matang

Posts : 430
Join date : 2009-07-27
Age : 31
Location : Seri Manjung, Perak

http://mfaisalamir.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by pejal on Wed Jul 29, 2009 6:15 pm

hahahaha dok ah ak org phg....
ngaper...
avatar
pejal
Ahli Baru

Posts : 42
Join date : 2009-07-28
Age : 30
Location : kepong

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by fir on Thu Jul 30, 2009 11:00 am

forum ni mmg sgt bagus.
boleh bertukar2 pendapat.boleh share apa y ada.boleh berinteraksi antara satusamalain.boleh mengeratkan perhubungan.boleh menjadi tempat refer sesuatu y dikehendaki.boleh menghilangkan bosan.boleh...boleh...boleh...
tapi forum ni tak dirasmikan.y dirasmikan adalah forum lama.so sapa nak rasmikan ni???

fir
Ahli Separa Baru

Posts : 51
Join date : 2009-07-29

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by gengel on Thu Jul 30, 2009 4:05 pm

fir wrote:forum ni mmg sgt bagus.
boleh bertukar2 pendapat.boleh share apa y ada.boleh berinteraksi antara satusamalain.boleh mengeratkan perhubungan.boleh menjadi tempat refer sesuatu y dikehendaki.boleh menghilangkan bosan.boleh...boleh...boleh...
tapi forum ni tak dirasmikan.y dirasmikan adalah forum lama.so sapa nak rasmikan ni???

fir, utk hsbb memang dah ade forum ke?

ade plan nak wat hosting sendiri, tapi sume tu kena tunggu penyertaan yang ramai...

utk pandangan encik pejal, aku tengah mencari2 insan2 yang sesuai untuk dilantik sebagai moderator bagi membantu aku dalam menguruskan forum kita ni.. insyaallah segala cadangan dan pandagan akan diambil kira..

jika ade sebarang cadangan untuk penambahbaikan, cadangan untuk penambahan categori2 dalam forum, boleh bincangkan disini. insyaallah andai bersesuaian, aku akan gunapakai cadangan tersebut...

bersama lah kita majukan forum hsbb ni untuk pengutuhkan silaturahim antara kita....

fir, leh kan tolong2 hebahkan kat rakan2 hsbb 8. azrul pun ade tolong hebahkan jugak ni...

gengel
Admin

Posts : 341
Join date : 2009-07-27
Age : 26
Location : Wangsa Maju -- Brickfield

http://hsbb92009.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by pejal on Thu Jul 30, 2009 5:55 pm

chuya wrote:
fir, utk hsbb memang dah ade forum ke?

ade plan nak wat hosting sendiri, tapi sume tu kena tunggu penyertaan yang ramai...

utk pandangan encik pejal, aku tengah mencari2 insan2 yang sesuai untuk dilantik sebagai moderator bagi membantu aku dalam menguruskan forum kita ni.. insyaallah segala cadangan dan pandagan akan diambil kira..

jika ade sebarang cadangan untuk penambahbaikan, cadangan untuk penambahan categori2 dalam forum, boleh bincangkan disini. insyaallah andai bersesuaian, aku akan gunapakai cadangan tersebut...

bersama lah kita majukan forum hsbb ni untuk pengutuhkan silaturahim antara kita....

fir, leh kan tolong2 hebahkan kat rakan2 hsbb 8. azrul pun ade tolong hebahkan jugak ni...



huahuahua cayuk2 kak blog smoga anda berjaya.....
good luck....
tp idea chuya yat forum nie mmg best la dah makin ramai yang masuk tahniah...
be the best3
avatar
pejal
Ahli Baru

Posts : 42
Join date : 2009-07-28
Age : 30
Location : kepong

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by fir on Thu Jul 30, 2009 5:57 pm

sesamala kita invite seberapa ramai y boleh...
hehehhee...

fir
Ahli Separa Baru

Posts : 51
Join date : 2009-07-29

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by pejal on Thu Jul 30, 2009 5:59 pm

fir: yer la fir ramai2 br best kn.....
klu nak kire hsbb mmg ramai cume ramai yang xtaw je nie....
avatar
pejal
Ahli Baru

Posts : 42
Join date : 2009-07-28
Age : 30
Location : kepong

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by fir on Fri Jul 31, 2009 11:50 am

pejal wrote:fir: yer la fir ramai2 br best kn.....
klu nak kire hsbb mmg ramai cume ramai yang xtaw je nie....

mmg ramai y xtau.dan ramai juga y buat2 xtau.
ada juga y xda pc lagi tu pasal mereka xleh nak on9.

fir
Ahli Separa Baru

Posts : 51
Join date : 2009-07-29

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by pejal on Fri Jul 31, 2009 4:33 pm

fir: alah biasa la nak aply pc br lambat pejal pun main pakai jew pc mane2 main sapu jew huahuahua....
avatar
pejal
Ahli Baru

Posts : 42
Join date : 2009-07-28
Age : 30
Location : kepong

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by abbasmacho on Sat Aug 01, 2009 4:22 am

test2...
Bagus gak tu chuya. Hosting sendri. Ramai lagi yg tak masuk sini. Sama ada tak nak masuk atau tak tau atau malas. Jadi kita sama2 la bila jumpa dak2 ni inform depa suh masuk sini. Kekadang depa lupa tu dok sibuk keja.
avatar
abbasmacho
Ahli Baru

Posts : 48
Join date : 2009-07-27
Age : 34
Location : Bumi

http://abbasmacho.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by BOB on Mon Aug 03, 2009 12:31 pm

forum ok..credit kepada mereka2 yg buat...

tp banyak sgt topik...sume ak rase nk reply...hehe Shocked
avatar
BOB
Ahli Baru

Posts : 47
Join date : 2009-07-30
Age : 32
Location : brickfield

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by azrulxp on Mon Aug 03, 2009 1:12 pm

forum ni biar low profile, nanti kalau femes plak kena block, lek lek je tapi pastikan kan peserta tau la wujud forum hsbb ni
avatar
azrulxp
Ahli Baru

Posts : 14
Join date : 2009-07-29

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by gengel on Mon Aug 03, 2009 1:25 pm

ya betul kata azrul.. jgn kecoh sangat.. antara kita sajork.. kang blok lagi.. muahahahahah

gengel
Admin

Posts : 341
Join date : 2009-07-27
Age : 26
Location : Wangsa Maju -- Brickfield

http://hsbb92009.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by pejal on Tue Aug 04, 2009 2:23 pm

hahahaha taw xpe....
avatar
pejal
Ahli Baru

Posts : 42
Join date : 2009-07-28
Age : 30
Location : kepong

Back to top Go down

Forum Yang Bagus

Post by nizarzaini on Thu Aug 06, 2009 10:39 pm

Forum yang bagus.

nizarzaini
Ahli Baru

Posts : 6
Join date : 2009-08-06

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by pay_sa on Mon Aug 10, 2009 2:18 pm

bguih la forum ni....hebat nye chuyya n da geng....hehehe...kasi kipas skit....hehehehe geek

pay_sa
Ahli Matang

Posts : 430
Join date : 2009-07-27
Age : 31
Location : Seri Manjung, Perak

http://mfaisalamir.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by leenaz on Fri Aug 14, 2009 5:42 pm

chuya kat adakan 1 forum utk permasalahan berkaitan dgn kerja...
cth mcm mana nak isi form kpi ke...claim ke...atau ape2 yg berkaitan dgn kerja kita...
skang nie mcm berceramuk lak..penim kepala kot2 dah ada tajuk yg berkaitan tp duplicate sekali lg..tq
avatar
leenaz
Ahli Matang

Posts : 269
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by intan nurul ashikin on Tue Aug 25, 2009 12:32 pm

ok gak tue cadangan si kak leen
avatar
intan nurul ashikin
Ahli Separa Baru

Posts : 173
Join date : 2009-08-18
Age : 32
Location : Ipoh

http://www.myspace.com/sizuka85

Back to top Go down

Re: Apa pandangan anda tentang forum ini

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum