camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

View previous topic View next topic Go down

camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

Post by maddy on Wed Jul 29, 2009 10:38 am

How to detect hidden camera in the toilet

first, check hanpon ade coverage ke x..make sure hanpon korang still can make a call b4 korang enter toilet.

And after entering into that particular toilet, if your phone cannot make a call out (this is due to the interference of fibre optic during implementation) , it means that there is a HIDDEN CAMERA inside, so be very cautious ladies!!

Wallahua'lam..hanya Allah Yang Maha Mengetahui..

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

Post by Arman on Wed Jul 29, 2009 10:39 am

Bleh pakai ke teori ko n Maddy?

Arman
Ahli Separa Baru

Posts : 110
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

Post by maddy on Wed Jul 29, 2009 11:04 am

Arman wrote:Bleh pakai ke teori ko n Maddy?

haha..entah..nih aku copy je..
ko try la implement theory nih arman..
hehe..
tapi jgn kt tmpt kije kite nih plak..tue nak tempah maut tu. lol!

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

Post by leenaz on Wed Jul 29, 2009 4:30 pm

cara2 abg k@#$r skodeng maddy..
1. 8.30 pagi = abg k!@#$r masuk opis teleng kanan
2. 5.30 ptg = abg k!@#$r keluar opis teleng kiri lak

wakkaaa...siriyes aku terganggu taw ngan die nie..
tertekan Sad lol!

leenaz
Ahli Matang

Posts : 269
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

Post by maddy on Wed Jul 29, 2009 4:46 pm

leenaz wrote:cara2 abg k@#$r skodeng maddy..
1. 8.30 pagi = abg k!@#$r masuk opis teleng kanan
2. 5.30 ptg = abg k!@#$r keluar opis teleng kiri lak

wakkaaa...siriyes aku terganggu taw ngan die nie..
tertekan Sad lol!

ape nih kak..kisah rumah tangga saye di bincangkan di sini..malu taw..hehe
naseb baek la sini opis..kalo x da gelak besar guling2 da kt cni!!
Smile

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

Post by Arman on Wed Jul 29, 2009 4:49 pm

Aku rasa cam kenal jer abg k@#$r yg ko masukkan tu... hehehehe tongue tongue

Nasib ko baik sb dia x ajak ko temankan dier g terrengganu skali. kikiki.... Razz Razz Twisted Evil

Arman
Ahli Separa Baru

Posts : 110
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

Post by junepian85 on Mon Sep 07, 2009 3:22 pm

klu dekat hotel ada kamera tersorok???

teori ni leh guna ke...????? QuestionQuestionQuestionQuestionQuestionQuestionQuestionQuestion

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

Post by kopi o on Mon Sep 28, 2009 12:27 am

senang jer,mata ko mesti liar ckit.tu jer

kopi o
Ahli Baru

Posts : 19
Join date : 2009-08-25
Age : 33
Location : shah alam

Back to top Go down

Re: camne nak taw korang kene skodeng ke x dlm toilet..hehe

Post by Sponsored content Today at 9:59 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum