kerje idaman korang..

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: kerje idaman korang..

Post by maddy on Wed Aug 12, 2009 10:27 am

pay_sa wrote:ak masih lg nk jd lecturer....keje sng....

aku bab2 nk lecture org boleh la..hehe. Razz Razz
aku rase aku hanya boleh ajar pendidikann jasmani (pj) ngan maths je kot..yg laen2 tu confirm failed..huhu..
kalo ko jd lecturer aku paysa, confirm aku fail subjek ko kan?hehe..

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: kerje idaman korang..

Post by pay_sa on Wed Aug 12, 2009 12:20 pm

maddy wrote:
pay_sa wrote:ak masih lg nk jd lecturer....keje sng....

aku bab2 nk lecture org boleh la..hehe. Razz Razz
aku rase aku hanya boleh ajar pendidikann jasmani (pj) ngan maths je kot..yg laen2 tu confirm failed..huhu..
kalo ko jd lecturer aku paysa, confirm aku fail subjek ko kan?hehe..

haha...tau xpe.....

pay_sa
Ahli Matang

Posts : 430
Join date : 2009-07-27
Age : 31
Location : Seri Manjung, Perak

http://mfaisalamir.blogspot.com

Back to top Go down

Re: kerje idaman korang..

Post by maddy on Thu Aug 20, 2009 4:33 pm

tetiba ari nh aku bercita-cita nak jadi GM....hehe

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: kerje idaman korang..

Post by leenaz on Thu Aug 20, 2009 11:02 pm

maddy wrote:tetiba ari nh aku bercita-cita nak jadi GM....hehe

insya'Allah...aku doakan Smile

leenaz
Ahli Matang

Posts : 269
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: kerje idaman korang..

Post by junepian85 on Fri Aug 21, 2009 9:49 am

kerje idaman aku dulu..nak jadi pegawai tentera...

tapi tak dapat..cz aku rabun..sayangnye...dah byk kali kene rejact..

tapi skunk aku nak jd engineer y berjaya..hehehehee

junepian85
Ahli Matang

Posts : 563
Join date : 2009-08-17
Location : Putrajaya-KL

Back to top Go down

Re: kerje idaman korang..

Post by kopi o on Mon Aug 31, 2009 2:03 pm

keja idaman aku adalah keja yg mn dok rilex,boley pergi ke mn tmpt yg aku suker dan yang penting,aku boley tdo siang hari dan jln2 mlm ari.dan duit masyuukk,no money no life Sleep

kopi o
Ahli Baru

Posts : 19
Join date : 2009-08-25
Age : 33
Location : shah alam

Back to top Go down

Re: kerje idaman korang..

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum