Streamyx Staff Package

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by hafidz on Wed Aug 12, 2009 12:24 pm

wah ye ke
avatar
hafidz
Ahli Matang

Posts : 714
Join date : 2009-07-31
Age : 33
Location : Melaka Bandaraya Warisan Dunia

http://daunhijau.42y.biz

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by Arman on Wed Aug 12, 2009 12:27 pm

Ala, bukan tu jer... sape2 yg dah pakai no Celcom atau baru nk buat...
pg ar tukar jd Platinum Staff, no montly fee...
Tp igt, pastikan passcard dah dapat baru pg buat sb diorang nk fotostat passcard kita sbgi bukti kita n staff.
avatar
Arman
Ahli Separa Baru

Posts : 110
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by hafidz on Wed Aug 12, 2009 12:29 pm

ok ok trimas
avatar
hafidz
Ahli Matang

Posts : 714
Join date : 2009-07-31
Age : 33
Location : Melaka Bandaraya Warisan Dunia

http://daunhijau.42y.biz

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by fir on Wed Aug 12, 2009 12:54 pm

Arman wrote:Ala, bukan tu jer... sape2 yg dah pakai no Celcom atau baru nk buat...
pg ar tukar jd Platinum Staff, no montly fee...
Tp igt, pastikan passcard dah dapat baru pg buat sb diorang nk fotostat passcard kita sbgi bukti kita n staff.

aku tau kalu staff celcom mmg ada pekej 3.6G dengan harga rm50/month.
tapi staff TM layak ker???sebab setahu aku celcom ngan TM dah bukan company induk.

fir
Ahli Separa Baru

Posts : 51
Join date : 2009-07-29

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by maddy on Wed Aug 12, 2009 1:17 pm

fir wrote:
Arman wrote:Ala, bukan tu jer... sape2 yg dah pakai no Celcom atau baru nk buat...
pg ar tukar jd Platinum Staff, no montly fee...
Tp igt, pastikan passcard dah dapat baru pg buat sb diorang nk fotostat passcard kita sbgi bukti kita n staff.

aku tau kalu staff celcom mmg ada pekej 3.6G dengan harga rm50/month.
tapi staff TM layak ker???sebab setahu aku celcom ngan TM dah bukan company induk.

ntah la..tapi aku ade dgr wlpn kite dah bercerai ngan celcom,die still bg keistimewaan pd TM. tapi x bnyk la..
hoye!!camni aku nk daftar celcom 3G la..hehe

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by Arman on Wed Aug 12, 2009 1:21 pm

maddy, ext ko 03-2020 6076

Ape lg, buat ar 013-xxx 6076 (suggestion jer)

Baru kt bisness card nampak gempak.....

afro afro lol!
avatar
Arman
Ahli Separa Baru

Posts : 110
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by fir on Wed Aug 12, 2009 1:21 pm

maddy wrote:
fir wrote:
Arman wrote:Ala, bukan tu jer... sape2 yg dah pakai no Celcom atau baru nk buat...
pg ar tukar jd Platinum Staff, no montly fee...
Tp igt, pastikan passcard dah dapat baru pg buat sb diorang nk fotostat passcard kita sbgi bukti kita n staff.

aku tau kalu staff celcom mmg ada pekej 3.6G dengan harga rm50/month.
tapi staff TM layak ker???sebab setahu aku celcom ngan TM dah bukan company induk.

ntah la..tapi aku ade dgr wlpn kite dah bercerai ngan celcom,die still bg keistimewaan pd TM. tapi x bnyk la..
hoye!!camni aku nk daftar celcom 3G la..hehe

helo sis,
lepas ko daftar nnti bgtau aku k tentang TM staff layak dapat sewa percuma untuk line ke x???
thanX.

fir
Ahli Separa Baru

Posts : 51
Join date : 2009-07-29

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by maddy on Wed Aug 12, 2009 1:26 pm

Arman wrote:maddy, ext ko 03-2020 6076

Ape lg, buat ar 013-xxx 6076 (suggestion jer)

Baru kt bisness card nampak gempak.....

afro afro lol!

tu la..cane ek nk buat?
passkad pown xdpt lg..huhu..
nanti kite wat sesame ek arman..ko tunggu aku taw!!hehe

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by hafidz on Wed Aug 12, 2009 1:28 pm

maddy wrote:
fir wrote:
Arman wrote:Ala, bukan tu jer... sape2 yg dah pakai no Celcom atau baru nk buat...
pg ar tukar jd Platinum Staff, no montly fee...
Tp igt, pastikan passcard dah dapat baru pg buat sb diorang nk fotostat passcard kita sbgi bukti kita n staff.

aku tau kalu staff celcom mmg ada pekej 3.6G dengan harga rm50/month.
tapi staff TM layak ker???sebab setahu aku celcom ngan TM dah bukan company induk.

ntah la..tapi aku ade dgr wlpn kite dah bercerai ngan celcom,die still bg keistimewaan pd TM. tapi x bnyk la..
hoye!!camni aku nk daftar celcom 3G la..hehe

yelah tak kan dioarang seboleh boleh suh tkr no celcom.....mesti le ade keistimewaan nye
avatar
hafidz
Ahli Matang

Posts : 714
Join date : 2009-07-31
Age : 33
Location : Melaka Bandaraya Warisan Dunia

http://daunhijau.42y.biz

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by leenaz on Wed Aug 12, 2009 1:38 pm

Arman wrote:maddy, ext ko 03-2020 6076

Ape lg, buat ar 013-xxx 6076 (suggestion jer)

Baru kt bisness card nampak gempak.....

afro afro lol!


wahhh ko nie nak gempak je..kuikui
dah buat kad bisnes ke blm??
pastikan dpt permanent dulu baru gempak beb..
huhu..takat ass manager je tapi kontraktor lg..watpe Razz
avatar
leenaz
Ahli Matang

Posts : 269
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by maddy on Thu Aug 13, 2009 1:54 pm

leenaz wrote:
Arman wrote:maddy, ext ko 03-2020 6076

Ape lg, buat ar 013-xxx 6076 (suggestion jer)

Baru kt bisness card nampak gempak.....

afro afro lol!


wahhh ko nie nak gempak je..kuikui
dah buat kad bisnes ke blm??
pastikan dpt permanent dulu baru gempak beb..
huhu..takat ass manager je tapi kontraktor lg..watpe Razz

insyaAllah..doa2 la kita sume dpt permanent..aammmiiinnnnnnn..

maddy
Tukang Jaga Umah

Posts : 545
Join date : 2009-07-28
Location : BKM

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by abbasmacho on Wed Aug 19, 2009 7:17 pm

Amin... doa2 lah.
avatar
abbasmacho
Ahli Baru

Posts : 48
Join date : 2009-07-27
Age : 34
Location : Bumi

http://abbasmacho.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by pay_sa on Wed Aug 19, 2009 9:38 pm

yey...umah ak dah ada streamyx staff package....

pay_sa
Ahli Matang

Posts : 430
Join date : 2009-07-27
Age : 32
Location : Seri Manjung, Perak

http://mfaisalamir.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by leenaz on Wed Aug 19, 2009 11:06 pm

waaa bestnyer pesa dh dpt staf pakej..
huhu..aku x dpt2 lg passcard..
nak tanya..kalu sblm nie stimix under nama asben aku leh tukar x ke nama aku plak?
pastu mitak upgrade sekali?hehe..
avatar
leenaz
Ahli Matang

Posts : 269
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by pay_sa on Wed Aug 19, 2009 11:18 pm

ak dh tnye pasal ni....kalu nk convert to staff package...ko kna terminate dlu yg asben ko nye..pastu dftar balik gna nama ko...kejap je...3 4 hari dh siap...

pay_sa
Ahli Matang

Posts : 430
Join date : 2009-07-27
Age : 32
Location : Seri Manjung, Perak

http://mfaisalamir.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by leenaz on Wed Aug 19, 2009 11:31 pm

yeker..oke tocei..tocei..
alahaiiii lmbt tul nk dpt passcard... Sad
avatar
leenaz
Ahli Matang

Posts : 269
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by pay_sa on Thu Aug 20, 2009 12:03 am

mmg lambat...ak pn xdpt lg nie....yg dpt cpt org2 yg keje kat menara je...

pay_sa
Ahli Matang

Posts : 430
Join date : 2009-07-27
Age : 32
Location : Seri Manjung, Perak

http://mfaisalamir.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by leenaz on Thu Aug 20, 2009 9:43 am

bestu mcm mana ko dpt pakej staf?
kalu nak apply nk bwk ape kat tmpoint tu sbg bukti staf tm?
byk tanya lak aku kan..??hehe
tapi yelah..next week aku cuti nak wat sekali harung..kang xde lah berulang2 pegi balik ke tmpoint tuh..dah lah cuti sket..simpan tuk cuti raya Razz
avatar
leenaz
Ahli Matang

Posts : 269
Join date : 2009-07-28
Location : Bukit Mahkamah

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by intan nurul ashikin on Fri Aug 21, 2009 1:40 pm

org xtau cm ner nk apply
sbb org dh pakai nama abah org ritu
avatar
intan nurul ashikin
Ahli Separa Baru

Posts : 173
Join date : 2009-08-18
Age : 32
Location : Ipoh

http://www.myspace.com/sizuka85

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by faes on Tue Sep 15, 2009 12:53 pm

sayang streamyx...
avatar
faes
Ahli Baru

Posts : 12
Join date : 2009-09-15
Age : 31
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by edValentine on Wed Mar 09, 2011 5:08 pm

salam..
story:
aku bru reg UNIFi 5mb td 1hb jul baru ade kekosongan appmnt tuk dtg pasang..
pastu mber aku plak cakap bek upgrade kpd 4mb streamyx staff package (aku dah ade netbook staff package 1mb kontrek 2 tahun lg)..
soklan:
bile UNIFi staff package nk kuar lg?
mne lg untung 4mb streamyx ke 5mb UNIFi?
camne nk cek tmpt aku cover 4mb streamyx tk?
boleh ke convert UNIFi biasa ke UNIFi staff klau ade yg staff package nnt?
leh tk klau nk convert netbook staff package ke UNIFi staff package?
tq otai..

edValentine

Posts : 1
Join date : 2011-03-09

Back to top Go down

Re: Streamyx Staff Package

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum