Software yang anda guna di TM???

View previous topic View next topic Go down

Software yang anda guna di TM???

Post by abbasmacho on Sun Aug 16, 2009 9:14 pm

Salam.

Korang semua ada guna software2 ni tak.

SecureCRT.
CCMS.
XManager.

Kalau ada nak share penggunaan terutama SecureCRT. Function utk TELNET. Den tak paham sgt la nak telnet2 neh.
avatar
abbasmacho
Ahli Baru

Posts : 48
Join date : 2009-07-27
Age : 34
Location : Bumi

http://abbasmacho.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Software yang anda guna di TM???

Post by condor hero on Thu Sep 10, 2009 9:32 pm

tak pernah gunapun... software tu boleh buka semua web ke???
boring lah kalau duk pejabat camni... asyik kene block je
avatar
condor hero
Ahli Separa Baru

Posts : 102
Join date : 2009-09-10
Age : 29
Location : PENYU TeluR

Back to top Go down

Re: Software yang anda guna di TM???

Post by logica on Thu Oct 22, 2009 10:52 pm

of coz software mail Microsoft outlook!
Laughing
avatar
logica
Ahli Baru

Posts : 8
Join date : 2009-10-22
Age : 33
Location : SC Johore

http://www.reverbnation.com/thelogica

Back to top Go down

Re: Software yang anda guna di TM???

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum